Ultimele noutății transmise de Ministerul Sănătății

Pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătății publică cele mai noi informații despre evoluția epidemiei COVID-19.

Extensia Firefox COVID-19 Știri Oficiale

Extensia pentru Mozilla Firefox de la COVID-19 Știri Oficiale care te va ajuta la identificarea expresiilor legate de coronavirus și adaugă peste acestea un infobox cu surse oficiale de informare. Astfel vei evita informațiile eronate și fake news.

Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență

Platforma Departamentului pentru Situații de Urgență cu informații utile despre măsurile de siguranță și reacție în caz de urgență.

Harta COVID-19 România

Hartă a distribuției spațiale a tuturor cazurilor COVID-19 confirmate oficial îm România.

Monitorizarea Coronavirus

Informații oficiale și statistici referitoare la modul în care evoluează numărul de cazuri COVID-19 confirmate în România.

Statistici despre pandemia COVID-19 la nivel internațional

Statistici live și informații despre numărul de cazuri confirmate, pacienți vindecați și rata mortalității pentru fiecare țară.

Harta COVID-19 realizată de Organizația Mondială a Sănătății

Harta cazurilor de infectări cu COVID-19 realizată de Organizația Mondială a Sănătății.

Organizația Mondială a Sănătății - ultimele informații despre COVID-19

Cele mai noi informații despre COVID-19 la nivel global publicate pe site-ul oficial al Organizației Mondiale a Sănătății.

WhatsApp bot al Organizației Mondiale a Sănătății

Poți afla cele mai noi informații despre COVID-19 de la Organizația Mondială a Sănătății și prin WhatsApp. Trimite mesajul ”hi” la numărul +41 79 893 18 92.

Declarația pe propria răspundere pentru ieșirea din casă

Declarația pe propria răspundere de care este nevoie pentru a părăsi domiciliul. Orice român care iese din casă trebuie să aibă la el cartea de identitate şi declaraţia pe proprie răspundere completată. Această declarație poate fii scrisă și de mână, dar trebuie să conțină toate elementele din modelul declaraţiei aprobate de autorităţi.

Adeverinţa oficială pentru angajator pentru circularea în interes de serviciu

Modelul de adeverință oficială care îi permite angajatului să poată circula în interes de serviciu. Angajatul trebuie să aibă şi cartea de identitate şi legitimaţia de muncă la el. Angajatorii trebuie să semneze, să ştampileze şi să completeze adeverinţa cu numele salariatului care desfăşoară o activitate ce nu poate fi organizată în regim de telemuncă.

Extensia Chrome COVID-19 Știri Oficiale

Extensia pentru Google Chrome de la COVID-19 Știri Oficiale care te va ajuta la identificarea expresiilor legate de coronavirus și adaugă peste acestea un infobox cu surse oficiale de informare. Astfel vei evita informațiile eronate și fake news.

Cemafac.ro - reguli de interacțiune, acțiune și comportament

Cemafac.ro este unul dintre proiectele Code4Romania, un ghid ghid cu reguli de interacțiune, acțiune și comportament recomandate în timpul situației de urgență generată de pandemia COVID-19.

Datelazi.ro - date din surse oficiale despre evoluția COVID-19 în România

Unul dintre proiectele realizate de Code 4 Romania, acest portal oferă date din surse oficiale ce descriu evoluția cazurilor de COVID-19 în România. Informațiile sunt furnizate de Guvernul României.

Cetrebuiesafac.ro - toate informațiile de care ai nevoie

Cei de la Code 4 Romania au lansat încă un proiect în parteneriat cu Guvernul României. Este vorba despre platforma Cetrebuiesafac.ro, care este un ghid cu reguli de interacțiune, acțiune și comportament recomandate în timpul situației de urgență generată de pandemia COVID-19.

Resurse #StamAcasa

Citește despre COVID-19 din surse oficiale

Este important să te informezi privind situația și evoluția COVID-19 doar din surse oficiale.
Site-ul oficial privind informarea este www.stirioficiale.ro.

Site-ul nostru NU înlocuiește informările oficiale!

Vrei să ne sugerezi și tu alte resurse?

Mulțumim!
Trimite-ne un e-mail pe idei@stamacasa.info cu link-ul.